ممبران 8 اینچ ممبرانیوم Membranium مدل KC 8040-C2 مشاهده عکس بزرگتر

ممبران 8 اینچ ممبرانیوم Membranium مدل KC 8040-C2

Membranium-KC 8040-C2

جدید

6 ریال

ممبران 8 اینچ ممبرانیوم

  • مشتریان وفادار با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
  • سوالی دارید ؟ در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • راهنمای خرید آنلاین راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید
  • نماد تجارت الکترونیک

    با خاطر آسوده خرید کنید

ممبران 8 اینچ ممبرانیوم مدل KC 8040-C2

ممبران 8 اینچ KC 8040-C2، از ممبران های 8 اینچ  که تولید شده از  شرکت روسیه می باشد و برای تصفیه آب های لب شور (Brakish Water) قابل استفاده است. عبارت KC در ابتدای عنوان مدل این ممبران 8 اینچ صنعتی، نشان دهنده نوع ممبران است، که از جنس پلی آمید با قابلیت نمک زدایی بالا (High Rejection) است. شرکت ممبران اولین شرکت روسی است که غشاهای RO، NF و UF را تولید می کند. تمام ممبران های تولید شده در روسیه با استفاده از آخرین فناوری و تجهیزات کاملاً خودکار تولید می شوند.

ممبران 8 اینچ تصفیه آب صنعتی ممبرانیوم مانند دیگر ممبران های تولید این شرکت دارای مزیت های زیر می باشد:

1- دارای استاندارد کنترل کیفیت ISO 9001

2- معادل بسیاری از ممبران های مرغوب و با کیفیت در دنیا

3- دارای لایه Feed Spacer برای ایجاد اغتشاش در جریان آب ورودی به ممبران و جلوگیری از تشکیل رسوب بر سطح آن که منجر به افزایش طول عمر ممبران می شود.

KC 8040-C2 

مشخصات ممبران 8 اینچ صنعتی KC 8040-C2 ممبرانیوم

ممبران 8 اینچ ممبرانیوم روسیه از نوع ممبران های Spiral Wound همراه با صفحه ای مشبک به نام Feed Spacer و  لایه حامل بین آنها می باشد. آب تصفیه نشده با فشار تامین شده توسط پمپ دستگاه تصفیه آب صنعتی، از بین لایه های ممبران عبور می کند. آب غلیظ یا همان پساب از سمت مخالف ممبران و آب تصفیه شده از کانال تخلیه به سمت تیوب آب تصفیه شده وارد می شود.

ممبران 8 اینچ ممبرانیوم روسیه مدل KC 8040-C2 از نوع ممبران های با دفع بالا (High Rejection) می باشد. این ممبران تصفیه آب صنعتی دارای مشخصات فنی و محدودیت های پارامتری زیر است.

 

مدلدرصد حذف نمک اسمیحداقل درصد حذف نمکضخامت Feed Spacerسطح موثر دبی آب عبوریمحلول تستفشار تستنرخ بازیابی در شرایط تست درجه حرارت شرایط تست وزنفشار پیشنهادی اعمال شده
KC 8040–C299.799.550.79 میلی متر37 متر مربع1.73 متر مکعب در ساعت (9800 گالن در روز)NaCL 3.2 %5.5 مگاپاسکال10%25 درجه سانتی گراد15.8 کیلوگرم2-3 مگاپاسکال

شرایط نگهداری از این ممبران صنعتی به صورت زیر می باشد:

  •     ممبران باید حتما در پک کارخانه نگهداری شود.
  •     ممبران پک شده باید در فضای داخلی و خشک و در دمای 5 تا 35 درجه سانتی گراد، رطوبت 60% و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
  •     ممبران نباید در معرض اشیای نوک تیز، عناصر حرارتی یا فشارهای مکانیکی قرار گیرد.
  •     ممبران ها به هیچ وجه نباید در دمای بیش از 35 درجه سانتی گراد نگهداری شوند.
  •     ممبران ها باید حداقل هر سه ماه یک بار بازرسی شوند. برای نگهداری ممبران در مدت زمان طولانی (بیش از سه ماه) باید موارد زیر انجام شود:

1- جعبه را باز کنید.

2- یکپارچگی لایه پشتی را بررسی کنید.

3- لایه پشتی را در خلاء بررسی کنید.

4- بررسی کنید که کلاهک های انتهایی (کلاهک ها) تغییر رنگ نداده باشند.

5. اگر بعد از بازرسی هیچ نقصی پیدا نشد، ممبران ها را دوباره در جعبه قرار دهید. همچنین تاریخ بازرسی بعدی را روی جعبه بنویسید.

توجه: در صورت وجود مشکل در هر یک از مراحل بالا، باید غشاها را در محلول نگهدارنده قرار دهید. برای این کار ابتدا باید محلولی از 1 تا 1.5 درصد متاسولفیت سدیم تهیه کنید. تهیه این محلول به متابی سولفیت سدیم خوراکی با خلوص 95 درصد و آب دییونیزه یا هیدروژنه بدون کلر آزاد، ترجیحاً آب تصفیه شده از سیستم RO یا سیستم NF نیاز دارد.

ممبران را به مدت یک ساعت در محلول نگهدارنده خیس کنید. غشاها را به مدت 15 دقیقه در حالت عمودی نگه دارید تا محلول خارج شود، سپس آنها را در یک کیسه پلاستیکی ببندید که از ورود اکسیژن جلوگیری می کند.

شرایط عملکردی ممبران KC 8040-C2

عملکرد ممبران تحت تاثیر بسیاری از شرایط از جمله موارد زیر می باشد:

1- فشار عملیاتی: 4.5 تا 6.5 مگاپاسکال

2- حداکثر فشار عملیاتی: 7 مگاپاسکال

3- حداکثر افت فشار: 0.1 مگاپاسکال

4- دمای عملیاتی: 4- 45 درجه سانتی گراد

5- PH در طول عملکرد مداوم در دمای کمتر از 35 درجه سانتی گراد: 2-11

6- PH در طول عملکرد مداوم در دمای کمتر از 35 درجه سانتی گراد: 3-10.5

7- مقدار مجاز کلر در آب ورودی: حداکثر 0.1 میلی گرم در لیتر

8- حداکثر جریان آب ورودی: 17 متر مکعب در ساعت

9- حداقل نرخ جریان تصفیه یا پساب در هر ممبران: 10:1

 

مشخصات آب ورودی به ممبران KC 8040-C2

آب تغذیه غشاهای 8 این صنعت KC 8040-C2 شامل موارد زیر است:

  1. TSS 5 میکرون نباید بیش از یک میلی گرم در لیتر باشد.
  2. اکسیداسیون: کمتر از 5 میلی گرم اکسیژن در لیتر
  3. مقدار کلر آزاد، محلول های آلی و اسیدی کننده های قوی مانند ازن، برم و ید در آب ورودی نباید از 0.1 میلی گرم در لیتر بیشتر باشد.
  4. مقدار آهن محلول، آلومینیوم محلول و منگنز باید به ترتیب کمتر از 0.3، 0.1 و 0.1 میلی گرم در لیتر باشد
  5. شاخص SDI: کمتر از 5
  6. شاخص LSI در حضور آنتی اسکالانت نباید از 2.6 بیشتر شود و در حضور آنتی اسکالانت نباید از 1 بیشتر شود.
  7. افت فشار نباید از 0.07 مگاپاسکال در هر غشا و 0.4 مگاپاسکال در هر سلول بالا تجاوز کند.
  8. دمای آب ورودی به غشاها نباید از 45 درجه سانتیگراد تجاوز کند. در PH = 10، حداکثر دمای آب ورودی به غشاها نباید از 35 درجه سانتیگراد تجاوز کند.
  9. کدورت آب: کمتر از 1 NTU

مقادیر دما و pH مناسب برای ممبران صنعتی KC 8040-C2

مقادیر دما، PH و  مدت زمان عملیات مجاز برای ممبران 8 اینچ صنعتی KC 8040-C2 در جدول زیر آمده است.

 

مدل ممبرانعملیات پیوستهحداکثر دما در طول عملیات شستشوی شیمیایی
KC 8040-C236 تا 45 درجه سانتی گرادتا 35 درجه سانتی گراد36 تا 45 درجه سانتی گراد26 تا 35 درجه سانتی گرادتا 25 درجه سانتی گراد
3-102-10.52-10.51-111-12
زمان شستشوی شیمیاییکمتر از 30 دقیقه30-60 دقیقه60-120 دقیقه

فیلمتکCSM
BW30-400 RE8040-BE

سازگاری شیمیایی ممبران 8 اینچ صنعتی KC 8040-C2

ممبران تصفیه آب صنعتی ممبران KC 8040-C2 به میزان مشخصی با برخی مواد شیمیایی سازگاری دارد و وجود برخی از عوامل شیمیایی در آب ورودی به ممبران ها نیز باعث آسیب به لایه های آنها می شود. این عوامل در زیر ذکر شده است.

 

  1. برای جلوگیری از اکسیداسیون لایه های غشایی، عدد ردوکس نباید بیش از 300 میلی ولت باشد، مگر در پساب ها و اگر عدد اکسایش-کاهش بیش از 300 میلی ولت باشد، باید اقداماتی برای کاهش آن انجام شود. به عنوان مثال تزریق محلول متا سولفیت سدیم.
  2. کلر آزاد و سایر عوامل اکسید کننده: کلر و سایر عوامل اکسید کننده مانند پرمنگنات، ازن، برم و ید نباید در آب ورودی به غشاها وجود داشته باشد. حتی مقدار کمی کلر آزاد در آب ورودی می تواند به لایه های غشایی آسیب برساند.
  3. وقتی عدد پتانسیل ردوکس به 350 میلی ولت رسید، سیستم اسمز معکوس باید خاموش شود تا این عدد به 300 میلی ولت کاهش یابد.

  4. اکسیداسیون لایه های غشایی با کلر آزاد در حضور یون های فلزی مانند آهن و منگنز تقویت می شود. اگر وجود این یون ها در آب اجتناب ناپذیر است، باید 100% کلر آزاد را از آب ورودی به غشاها حذف کنید.
  5. پلیمرها و سورفکتانت های کاتیونی می توانند تغییرات برگشت ناپذیری در خواص غشاهای کامپوزیت پلی آمید ایجاد کنند. استفاده از این مواد در هنگام کارکرد سیستم و شستشوی شیمیایی توصیه نمی شود.
  6. از گلیسیرین می توان برای روانکاری درزگیرهای پلاستیکی استفاده کرد. استفاده از روغن های روان کننده می تواند به دیافراگم های غشایی آسیب برساند.

 

راه اندازی اولیه ممبران KC 8040-C2

وقتی ممبران برای اولین بار راه اندازی می شود، باید حداقل برای مدت زمان یک ساعت شستشو شود. به منظور جلوگیری از خراب شدن غشای ممبران موارد زیر باید رعایت شوند:

  •     فشار اضافی و جریان آب از طریق غشاها نباید از حد مجاز بیشتر باشد.
  • برای محافظت از ممبران باید از فشار برگشت آب تصفیه شده به ممبران جلوگیری کرد. تحت هیچ شرایطی فشار روی سمت آب تصفیه شده نباید از فشار آب ورودی به غشاها بیشتر شود. هنگام راه اندازی سیستم، شیر فیلتر باید باز باشد.
  • از ضربه های هیدرولیکی به ممبران در هنگام راه اندازی، بهره برداری و خاموش شدن سیستم RO خودداری کنید.
  • هنگام راه اندازی یک سیستم اسمز معکوس، فشار آب ورودی باید به تدریج در یک دوره 30 تا 60 ثانیه به سطح عملیاتی (حداکثر نرخ 0.1 مگاپاسکال در ثانیه) افزایش یابد.
  • در حین خاموش شدن سیستم RO، فشار آب ورودی باید به تدریج در عرض 30 تا 60 ثانیه از فشار سطح عملیاتی به صفر کاهش یابد.
  • ورودی، تصفیه شده و پساب ممبران باید در طول عملیات آزمایش شوند.

نکته: فشار عملیاتی ممبران های آب لب شور (BW) ممبرانیوم روسیه، بین 1 تا 4 مگاپاسکال متغیر است.

 

آلاینده های ممبران های اسمز معکوس

در شرایط عادی سیستم عامل، ممبران اسمز معکوس با ذرات یا املاح محلول در آب ورودی آلوده می شوند. بیشترین آلودگی روی سطح ورق های ممبران KC 8040-C2 توسط کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، اکسیدهای فلزی، سیلیس و رسوبات بیولوژیکی و آلی ایجاد می شود.

ویژگی ها و سرعت تشکیل نمک در سطح لایه های غشایی به ترکیبات موجود در آب ورودی بستگی دارد. رسوبات نمک یک عامل پیشرونده است که اگر در مراحل اولیه کنترل نشود، می تواند در کوتاه مدت بر ویژگی های عملکرد غشاء RO تأثیر منفی بگذارد.

بنابراین، نظارت منظم بر عملکرد سیستم یک مرحله ضروری در تشخیص رسوب غشاء است. فویل کردن بر جریان آب از طریق غشاها تأثیر می گذارد و به نوع آلودگی بستگی دارد. جدول زیر انواع آلاینده ها و خواص و علائم آنها را نشان می دهد.

 

آلایندهویژگی هااقدامات لازم برای حذف آلاینده
رسوبات کلسیم (کربنات ها و فسفات هایی که معمولا در انتهای پساب سیستم تشخیص داده می شوند)کاهش قابل توجه دفع نمک و افزایش اندک در اختلاف فشار بین جریان آب ورودی و پساب. هم چنین باعث کاهش اندک کارایی سیستم نیز می شود.شستشوی شیمیایی با استفاده از محلول شماره 1
اکسیدهای هیدرات شده (آهن، نیکل، مس و ...)دفع نمک به سرعت کاهش می یابد و اختلاف فشار بین جریان ورودی و پساب افزایش پیدا می کند.شستشوی شیمیایی با استفاده از محلول شماره 1
ترکیبی از کلوئیدها، مواد معدنی و آلی (آهن، مواد ارگانیک و سیلیکات ها)دفع نمک به تدریج کاهش می یابد و اختلاف فشار بین جریان آب ورودی و پساب به تدریج افزایش پیدا می کند. هم چنین کارایی سیستم به تدریج و در طول مدت چند هفته کاهش می یابد.شستشوی شیمیایی با استفاده از محلول شماره 2- در مواردی که سطح آلودگی بالاست باید از محلول شماره 4 استفاده شود.
سیلیکوندفع نمک به تدریج کاهش می یابد و اختلاف فشار بین آب ورودی و پساب به تدریج افزایش پیدا می کند. هم چنین کارایی سیستم ظرف مدت چند هفته کاهش می یابد.شستشوی شیمیایی با استفاده از محلول شماره 5
کلسیم سولفات (معمولا در ممبران های انتهایی تشخیص داده می شوند)دفع نمک به صورت قابل توجهی کاهش یافته و اختلاف فشار به طور متوسط یا حداقل بین آب ورودی و پساب افزایش می یابد. کارایی سیستم نیز کاهش می یابد.شستشوی شیمیایی با استفاده از محلول شماره 2
رسوبات ارگانیکدفع نمک کاهش یافته و اختلاف فشار بین جریان آب ورودی و پساب به تدریج افزایش می یابد.شستشوی شیمیایی با استفاده از محلول شماره 2. محلول های شماره 3 تا 5 برای نرخ های فولینگ بالا توصیه می شوند.
آلودگی باکتریاییدفع نمک کاهش یافته و اختلاف فشار بین جریان آب ورودی و پساب به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد. هم چنین کارایی سیستم به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا می کند.شستشوی شیمیایی با هر نوع محلولی وابسته به آلودگی های ترکیبی احتمالی. در موارد سطح بالای آلودگی، از محلول های 4 و 5 استفاده شود.

 

شماره محلولماده پساب (%) اصلاح PHدما
1سیتریک اسید2-4PH را به 2 تغییر دهید با استفاده از اسید سولفوریک یا اسید نمک35 تا 40 درجه سانتی گراد
2

سدیم تری فسفات

نمک  پلی اتیلن دی آمین تترا استیک اسید (Na4EDTA)

2

1

تنظیم PH بین 10.5 تا 11 با استفاده از سولفوریک اسید یا اسید نمک30 تا 35 درجه سانتی گراد
3

سدیم تری پلی فسفات

سدیم دی دسیل بنزن سولفونات

2

0.025

تنظیم PH به مقدار 10 با استفاده از اسید سولفوریک یا اسید نمک30 تا 35 درجه سانتی گراد
4

قلیای NaOH

سدیم لورال سولفات

0.1

0.025

تنظیم PH بین 11 تا 11.5 با استفاده از قلیا یا تترا بوتیل آمونیوم هیدروکسید (بالا)- سولفوریک اسید یا اسید نمک (پایین)حداکثر 35 درجه سانتی گراد
5قلیای NaOH0.1تنظیم PH بین 11 تا 11.5 با استفاده از قلیا یا تترا بوتیل امونیوم هیدروکسید (بالا)- سولفوریک اسید یا اسید نمک (پایین)حداکثر 35 درجه سانتی گراد

همه محلول های شستشو برای استفاده در دمای بین 35 تا 40 درجه سانتی گراد طراحی شده اند و مدت زمان شستشو برای محلول شماره 1 تا 60 دقیقه و برای محلول های شماره 2 تا 4 تا 30 دقیقه می باشد.

 

فرایند کلی شستشوی ممبران های صنعتی

مراحل زیر فرآیند کلی شستشوی غشاهای صنعتی را تشکیل می دهد:

1- شستشوی پرفشار ممبران با پمپاژ آب تولیدی تمیز و بدون کلر از مخزن شستشو به مدت چند دقیقه

2- ترکیب حجم معینی از محلول شستشوی انتخابی در مخزن شستشو با استفاده از آب تصفیه شده. حجم محلول شستشو با کیفیت و اندازه غشاها تعیین می شود. این حجم شامل حجم مورد نیاز برای حذف آب ورودی و همچنین حجم لوله ها، فیلترها و ... نمی باشد.طبق دیتا شیت سازنده ممبران ممبران روسی حجم محلول مورد نیاز برای شستشوی ممبران 8040 40 می باشد. لیتر

3- گردش محلول شستشو در سلول بالا حدود 1 ساعت یا برای مدتی که دبی در ممبران 8040 به 7 تا 10 متر مکعب در ساعت می رسد.

4- کنترل دما و حفظ PH محلول شستشو مطابق جداول ارائه شده توصیه می شود.

5- برای تخلیه و شستشوی مخزن شستشو، پس از شستشوی دستمال، با آب تصفیه شده تمیز آبکشی نمایید.

6- سپس با پمپاژ آب تصفیه شده عاری از کلر یا منبع مشابه به مدت چند دقیقه غشاها را بشویید.

7- پس از شستشوی سیستم اسمز معکوس، سیستم را با فاضلاب راه اندازی کنید و دریچه های تمیز کننده را باز کنید تا آب تمیز بدون کف، حباب یا مواد شوینده خارج شود (معمولاً در عرض 30-15 دقیقه).

توجه: شستشوی قلیایی باید قبل از تمیز کردن و شستشوی اسیدی انجام شود.

 

نگهداری و حفظ ممبران ها بعد از اولین استفاده

پس از اولین استفاده، ممبران صنعتی باید همیشه مرطوب نگه داشته شوند.

فرآیندهای زیر باید برای حفظ ممبران در زمانی که سیستم RO بیش از 48 ساعت خاموش است انجام شود. شستشوی منظم برای زمان های کوتاه تر توصیه می شود.

1- قبل از نگهداری سیستم، غشاها باید به صورت شیمیایی شسته شوند. برای این کار، غشاها را با محلول شماره 4 و سپس با آب دیونیزه و سپس با محلول شماره 1 شستشو دهید. سپس دوباره با آب دیونیزه شستشو دهید.

نگهداری غشا باید بلافاصله پس از شستشو و ضدعفونی و در فواصل زمانی حداکثر 12 ساعت انجام شود.

2- نگهداری با گردش محلول متا سولفیت سدیم 1 تا 1.5 درصد با استفاده از واحد شستشوی شیمیایی انجام می شود. محلول باید حدود 1 ساعت در سیستم گردش کند. توصیه می شود در طول عملیات حفاظت از غشاء، هوای بیرون وارد سیستم نشود.

3- تمام شیرهای سیستم را ببندید. تماس محلول بی سولفیت سدیم با اکسیژن باعث اکسیداسیون SMBS و کاهش pH می شود.

4- کنترل منظم pH سیستم غشایی محافظت شده باید به طور منظم انجام شود. PH نباید کمتر از 3 باشد. هنگامی که PH به زیر 3 می رسد، تعمیر و نگهداری و محافظت مجدد مورد نیاز است. محلول نگهدارنده باید حداقل هر سه ماه یکبار تعویض شود.

5- حداکثر دما در زمان خاموشی سیستم نباید بیشتر از 35 درجه سانتیگراد و کمتر از صفر درجه سانتیگراد باشد. دمای مطلوب نگهداری بین 5 تا 15 درجه سانتی گراد است.

6- برای راه اندازی مجدد سیستم باید حداقل یک ساعت از نگهدارنده شسته شود.

نوع ممبران8 اینچ صنعتی پلی امید
ابعاد (قطر* طول)80*40 اینچ
سطح موثر فیلتراسیون37 متر مربع
میزان حذف املاح99.7%
حداکثر دمای کاری4-45 درجه سانتی گراد
حداکثر فشار کاری7 مگاپاسکال
حداکثر جریان آب خام ورودی17 متر مکعب در ساعت
حداکثر افت فشار0.1 مگاپاسکال
ظرفیت تولید آب9800 گالن در روز
محدوده PH قابل قبول عملیات پیوسته2-11
محدوده PH زمان شستشو 30 دقیقه3-10.5
حداکثر میزان قابل قبول کدورت آبکمتر از 1 NTU
وزن (بدون جعبه)15.8 کیلوگرم
حداکثر میزان کلر قابل تحملحداکثر 0.1 میلی گرم در لیتر
جنسپلی آمید

محصولات مرتبط